Het bedrijf

Metaaldraaierij Dondorff BV is in 1985 opgericht door W.L. Dondorff. In die tijd begon hij in een loods welke hij destijds had gehuurd. Een aantal jaren later is hij verhuisd naar de Hanekampen 20 te Beilen, waar hij zijn eigen bedrijfspand kocht op een industrieterrein. Dit pand bevat een vloeroppervlakte van ruim 1200 m2. Tot op heden bevinden we ons nog in dit pand, welke fors is uitgebreid in zowel machines als medewerkers. Op dit moment hebben we 10 fulltime en 2 parttime krachten in dienst. De hoofdactiviteiten liggen op het gebied van verspanende activiteiten, draaien en frezen op CNC-gestuurde machines. Ook lassen en klein constructiewerk behoren tot de mogelijkheden. Er wordt gewerkt met geavanceerde programmeersoftware welke rechtstreeks de diverse machines kan aansturen.

Dondorff is een order gestuurd bedrijf, dat wil zeggen dat wij werken op bestelling van onze klanten. Deze klanten zijn door het hele land gevestigd. Doordat Dondorff beschikt over computergestuurde machines, is het bedrijf in staat om in korte tijd veel te produceren met weinig mankracht. Hierdoor kan Dondorff prijstechnisch goed meekomen.

Benieuwd wat Dondorff voor u kan betekenen? Neemt u gerust contact op.

 

WAAROM DONDORFF?

 

Kwaliteit:

Wij leveren altijd kwalitatieve producten. Uw product wordt netjes gereinigd en correct verpakt en geleverd.

Leverbetrouwbaarheid:

Wij leveren een goede service. U kunt er bij ons altijd op vertrouwen dat wij uw order netjes en op het juiste tijdstip afleveren.

Lage prijs en snelle orders:

Wij vinden het belangrijk dat u niet te veel betaalt. Door onze computergestuurde machines kunnen wij snel produceren en kunnen prijzen laag blijven.

Ervaring en expertise:

Wij zijn al ruim 30 jaar de specialist op het gebied van verspanende activiteiten, draaien en frezen. Door deze ruime ervaring kunnen wij u met elk vraagstuk helpen.

Klantgericht:

Wij denken graag met u mee. Wij werken op bestelling van onze klanten, waardoor u het voor het zeggen heeft. Wij bieden u altijd een snelle en professionele service op het gebied van draaien, verspanende activiteiten en frezen op CNC-gestuurde machines.

 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over Metaaldraaierij Dondorff? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0593-52773 voor vrijblijvend meer informatie. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@dondorff.nl of gebruikmaken van het contactformulier.

Dondorff B.V. 2015 - Alle rechten voorbehouden.